HR cafe Bulgaria meets Seeburger Informatics - HR of the Month - February 2012

Във настоящето издание на "Горещия стол", ви срещаме с Ива Иванова и Милена Попова, HR тандема на "Зеебургер Информатикс" България . Интервюто е част от поредицата "HR of the Month" и е съвместна инициатива на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на Computerworld.bg.
 
Милена Попова е завършила специалност "Икономика и организация на труда" в Университета за национално и световно стопанство и магистратура по Международни икономически отношения. Работи в областта на човешките ресурси от 10 години. Професионалният й път започва като асистент в консултантска компания за психологически подбор на персонал и организационно консултиране "Синектика". По-късно работи като специалист "Човешки ресурси" в най-големия дистрибутор на фармацевтичния пазар у нас "Софарма Трейдинг". От 2008 година работи в Зеебургер Информатик ЕООД като мениджър "Човешки ресурси" в направление "Подбор, обучение и развитие".
 
Ива Иванова работи в Зеебургер Информатик в отдел "Човешки ресурси" от 2009 година. Магистър е по стратегическо управление на човешките ресурси към Софийски университет "Св. Климент Охридски". Основните й занимания в компанията са свързани с: мотивиране на служителите, поддържане на позитивна работна атмосфера и открита комуникация. Тази година Ива Иванова стана носител на национален приз за млад мениджър "Човешки ресурси 2011".