HR cafe Bulgaria meets INFRAGISTICS - HR of the Month January 2012

В настоящето видео, първо за 2012 година разговаряме с Мария Макулева. Поредицата, както знаете е съвместна инициатива на HR Cafe Bulgaria  и кариерната зона на Compterworld.bg.

Мария Макулева е HR Специалист в Infragistics Bulgaria и работи в сферата на човешките ресурси към ИТ сектора вече 6 години. Започнала кариерата си като консултант към агенция за подбор на ИТ кадри, впоследствие продължава като HR експерт в „Quality House“ и HR мениджър в “AsicDepot”. В Infragistics е от 8 месеца и успешно съчетава майчинството с кариерата. Към този момент българският офис на компанията наброява над 100 души, като за последната година се е увеличил с близо 40 специалисти.

Планират да запазят темпа на разрастване, като предлагат много възможности за развитие на опитни професионлисти като Quality Engineers, Application Developers, Research & Development Software Engineers, Release Engineers и др. Infragistics също така се обръща активно и към привличане на млади специалисти, без практически опит в ИТ, като им дава възможност за висок старт и развитие в сферата посредством регулярната си Стажантска програма, както и множество различни инциативи в партньорство с Университетите.