HR cafe Bulgaria meets BEIED Bulgaria - Hot Chair interview 2

Професор Goksoy е завършила в САЩ - MBA по международен бизнес (университета PACE в Ню Йорк - Lubin School of Business). Докторската си степен защитава в една от водещите институции за висше образование в Турция - 124 годишния университет "Мармара" в Истанбул.

Аслъ живее и работи 14 години в Щатите, събирайки ценен опит и бизнес практики в търговски и туристически организации в Ню Йорк и Флорида.

В Турция и България Аслъ е работила за образователни институции като ISTANBUL COMMERCE UNIVERSITY, Американския университет в България и BEIED България, по различни образователни и обучителни програми.

Професор Goksoy има дълга листа от публикации за различни международни издания - статии и практически ръководства и други. Наскоро в Германия излезе нейна книга.

Темите, по които пише са - реинженеринг на бизнес процеси, управление на промяната, комуникация в организациите, организационната култура и справедливост, положително организационно поведение, лидерски стилове в държави с патриархални модели и много други.

Приятно гледане:

В следващите линкове ще можете да гледате и други интервюта по темата:

Ясмина Тал - Адрио Консултинг
Оуен Фернандес - BEIED България
Еял Натан - предприемач
Ник Сондърс - Изпълнителен директор на Golden Pages Bulgaria
Марк Грегори - финансов и ИКТ консултант
Памела Галисим, бивш консултант по програмата «Зелени Проекти» в «Аурубис България»