HR cafe Bulgaria meets BEIED Bulgaria - Hot Chair interview 1

Здравейте приятели,

В настоящето видео на "Горещия стол" сяда Оуен Фернандес - предприемач, коуч, ментор. Оуен беше за кратко в България (но не за първи път), като водещ лектор в практическия семинар организиран от BEIED България на 28 и 29 ноември в София. Темата на семинара беше - Ефективно решаване на проблеми и взимане на решения (Decision making and problem solving). Оуен любезно се съгласи да сподели с нас своите знания и практически опит по темата. Ето и негова кратка визитка:

Оуен Фернандес е роден в Бомбай ( Мумбай ) Индия. Г-н Фернандес завършва с отличие един от най-престижните технически институти на Бомбайския Университет. Добавя 3 дипломи - управленски и административни умения, управление на процеси във внос и износ и търговия, "гарнирани" накрая с MBA от City University на Сиатъл.

Носител е на пет стипендии за академични постижения, той е пътувал в повече от 40 страни и разполага с общ трудов стаж от 21 години, на висше управленско равнище в Африка , Азия и Европа.

Г-н Фернандес е защитил PhD по бизнес мениджмънт в Университета Комениус в Словакия. В моментът живее и работи в Братислава, Словакия.  Успешно стартира APTECH - Европа ООД, франчайзер на APTECH India в Европа, (глобален лидер в образованието в областта на информационните технологии). Оуен притежава Black Belt Six Sigma сертификат.

Г-н Фернандес е професионален анализатор по Психометрика и има успешна практика, като кариерен коуч и ментор. Обучаван е на Pearson Edexcel техники за преподаване.

В допълнение към това, Оуен е активен преподавател на ниво MBA в City University в Словакия , Чехия , България и Румъния, както и за ниво SMA (Slovakia Manager Academy) при Университета в Глостършир. От няколко години участва активно в програмите на BEIED България.

Оуен вярва в силата на следващото поколение и е застъпник за младежко лидерство . Бил е ментор на много от неговите ученици при стартиране на нови начинания (управление на бизнеса и кариерно развитие).

Приятно гледане: