HR cafe Bulgaria meet Software Group - HR of the Month, June 2016

Здравейте приятели,

В юнското издание на HR of the Month (съвместна инициатива на HR cafe Bulgaria и кариерната зона на вестник Computerworld.bg), ви срещаме с Божана Димитрова.

​Божана Димитрова е Мениджър Човешки ресурси и администрация в Софтуер Груп БГ ООД. Тя има над 14 години опит в областта на човешките ресурси. Професионалният й опит включва набор от управленски позиции в различни организации, сред които Мениджър Човешки ресурси в софтуерната компания „FFW/ Propeople“ и Началник отдел “Подбор на персонал” в Българска Пощенска Банка, след като става част от EGF Eurobank. Божана е магистър по „Клинична психология“ от Нов български университет.

Софтуер Груп е иновативна технологична компания фокусирана в разработването и предлагането на алтернативни канали (alternative delivery channels) и интеграционни решения за финансовия сектор. Визията на Софтуер Груп е да ускори осигуряването на достъп до финансови услуги на хората, които нямат такъв, чрез създаването на високотехнологични и иновативни решения. Сред клиентите на компанията са организации като Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, 7 от 10-те най-големи микрофинансиращи мрежи в света - Finca, Opportunity International, Vision Fund International, Accion, Hope International, Pro Mujer, Microcred.

Приятно гледане: