HR cafe Bulgaria - На старта или как да планираме кариера - Hot Chair interview

Как да планираме професионалното си развитие? Възможно ли е въобще това? Какви специфики трябва да спазваме, ако работим в туристическата индустрия. На тези и други въпроси отговаря Таня Пейчинова - HR директор в FPI.

Интервюто е част от поредицата на HR cafe Bulgaria и списание "Твоят Бизнес", представяща собственици и управители на малки и средни фирми в България и техният практически опит и виждания по отношение управлението и развитието на човешките ресурси.

Таня Пейчинова е завършила „Информатика” в СУ „Св. Климент Охридски”. Тя има и магистърска степен „Управление на човешките ресурси” от Нов български университет. Професионалният й опит през последните десет години е в сферата на „Човешките ресурси”. От средата на 2010 г. е директор „Човешки ресурси” във „ФеърПлей Интернешънъл” АД. В момента отговоря за стратегическото планиране и развитие на персонала във всички фирми в структурата на „ФеърПлей Интернешънъл”. Основната мисия на отдела, който ръководи е да бъдат открити талантите и мотивирани да останат в компанията, както и да бъде реализиран техния потенциал.

„ФеърПлей Интернешънъл” АД е една от най-динамично развиващите се български инвестиционни компании. Сред основните й дейности са строителство и управление на жилищни сгради и комплекси, търговски площи и бизнес сгради, хотели и ваканционни селища, земеделски земи.

Ето линкове към предходни интервюта от поредицата:
Електростарт АД
Верипласт Балкан