HR cafe Bulgaria - "На кафе с коуч ..." - Hot Chair interview

Здравейте приятели,

Представяме на вашето внимание поредното интервю "На кафе с коуч ...". Наш гост е Виктор Врански, управител на консултантска фирма "Вижън Т ЕООД".

Г-н Врански вече има едно участие в HR Cafe, не като видео разбира се, а като блог статия - "Какво е коучинг за мениджъри". Естествено продължение на тази статия се явява интервюто на "Горещият стол", където обсъждаме коучинга като концепция, както и за практическите ползи от "коучването" на мениджъри.

Завършил е две висши образования – Висше Военноморско Училище „Н. Й. Вапцаров” със специалност „Навигация за търговски флот” и Френския институт МАРКОМ със специалност „Маркетинг и мениджмънт”. Преминал е курс за бизнес обучители при един от водещите тренери в Италия – г-н Паоло Коняско. Провеждал е коучинг и тренинги на мениджъри и служители от водещи компании, работещи в секторите банки, фармацевтика, транспорт и спедиция, медицинска апаратура, застраховане, строителство, информационни технологии, реклама, печатни и електронни медии и други.

Виктор притежава дългогодишен опит като коуч на мениджъри, консултант по стратегическо управление и тренер по мениджърски и продажбени умения. Заемал е мениджърски позиции във водещи международни и български компании, сред които: Maersk Line, TNT, ДСК Управление на активи, TravelStoreMaker.

Предходните интервюта можете да проследите тук:
Гергана Дзенкова
Капка Стойкова
Мирена Колева
Магдалена Николова