HR of the Month

Здравейте,

HR Café Bulgaria съвместно с кариерната зона на Computerworld България и платформата за предприемачи b-how.IDG.bg  стартира инициативата HR на Месеца (HR of the Month). Идеята е любезно предоставена от нашите партньори от ICT Media! С тяхна подкрепа, екипът на HR Cafe Bulgaria се заема с практическото осъществяването на това интересно начинание, имащо своята история с http://computerworld.bg/careerzone/hr/ - наследник на http://jobs.idg.bg/.

Рубриката ще представя всеки месец по един HR мениджър с доказани качества от различни сектори на бизнеса в България. Разговорите ще бъдат осъществявани под формата на видео интервюта и излъчвани на живо (като част от платформата “Горещ стол” на HR Cafe Bulgaria).

Това ще бъде дискусия в свободен формат по наболели въпроси и практически казуси свързани с работа на интервюираните професионалисти. Надяваме се, интригуващите теми и събеседници да предизвикат у Вас интерес и желание за активен диалог по време и след всяко интервю. Очаквайте първата среща по темата HR на Месеца (HR of the Month) през месец декември 2010 г.!