HR cafe Bulgaria - Управление на промяната и HR мениджъра - Hot Chair interview

Къде е мястото на мениджъра "Човешки ресурси" в процеса на управление на промяната? Какво е управление на промяната? Какви са предизвикателствата и трудностите в един такъв процес? Водещи фигури, нужда от комуникация, мотивиране на хората и екипите, поемане на отговорности и задължения, това се част от въпросите дискутирани в настоящото интервю.

Наш гост е Милена Петкова - HR  мениджър - Сдружение "Топливо". Видеото е четвъртото от поредицата на HR Cafe Bulgaria и списание "Твоят Бизнес".

Милена Петкова е Мениджър Човешки ресурси в Сдружение Топливо и отговаря за цялостната политика в областта на човешките ресурси на компаниите в Сдружението. Преди това е работила в консултантската компания Ейч Вижън като Мениджър Подбор. Има дългогодишен опит като журналист и мениджър. Бивш първи зам.главен редактор на в. Пари.

Бивш автор и водещ на всекидневното икономическо предаване на Дарик Радио. Завършила е Журналистика в СУ, Международни отношения в УНСС и Магистърската програма по управление и развитие на човешките ресурси в Училището по мениджмънт на НБУ. Има допълнителни квалификации  и е сертифициран експерт по системата за психометричен анализ Thomas International.

Ето линкове към предходни интервюта от поредицата:
Електростарт АД
Верипласт Балкан
Феър Плей Интернешънъл