HR вечер - трето издание

Здравейте приятели,

Успешно премина и третото събитие от поредицата - HR вечер. Поредицата е съвместна инициатива на HR Bulgaria, BNC и HR cafe Bulgaria. Наши гости и лектори бяха Анна Панчева и Рада Йосифова. Получи се много интересна дискусия с присъстващите по темата - Headhunting VS Recruitment.

Това, разбира се е и целта на тези срещи - споделяне на опит и знания от и между професионалистите в сектора. Казвам - професионалисти (смятам, че това е точната дума), но не искам да прозвучи ограничаващо! Всеки, който се интересува от теми свързани с управление и развитие на Човешкия капитал е добре дошъл!

На страницата на HR cafe Bulgaria във Фейсбук вече има качени снимки от събитието. Моля, тагвайте усилено :-). До края на седмицата ще публикуваме и избрани видео фрагменти от дискусията.

Защо фрагменти? Защото искаме да ви провокираме да присъствате. Ние, организаторите, уважаваме виртуалното пространство, но смятаме че, "физически" контакт има своята добавена стойност. Освен това, сектора се нуждае от общуване, дискусии, споделяне!

Може би ви звучи патетично!? Да, така е, но не е излишно. В днешни материални времена, малко духовна "храна" е полезна :-). Очаквайте продължение!

Поздрави и до скоро