ЧЕРПЕНЕ НА ОПИТ „ОТ ИЗВОРА”

ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР ПО ИНОВАТИВЕН МЕНИДЖМЪНТ С ПОСЕЩЕНИЕ НА ФИРМИ, ПРИЛАГАЩИ ИНОВАТИВНИ УПРАВЛЕНСКИ ПРАКТИКИ  -  ЧЕРПЕНЕ НА ОПИТ „ОТ ИЗВОРА”

Сигурно всички сте чували историята за г-н Хенри Форд (американският инженер и предприемач, основател на автомобилната корпорация “Форд”), който, гледайки процеса по обработка на месо в една месарница, му хрумва идея как да усършенства процеса на производство на автомобилите си. Тази идея съкратила времето за завършване на всеки един автомобил и останала в историята на компанията като едно от най-добрите подобрения!

Именно такива аналогии ще се опитаме да предизвикаме и у вас на 14.11.2014 (петък)! 

В този ден, посещавайки един офис и три производствени бази на компании, които са имплементирали и разработили успешни модели на работни процеси, ще дадем поле на вашето въображение да се развихри и генерира идеи как може да приложите тези успешни практики и във вашата работна среда и бизнес, независимо от сферата, в която оперирате!

Всеки един от вас ще има възможността да се докосне до нови успешни бизнес идеи и да види на място как те са реализирани на практика!

На 15.11.2014 (събота) ще обобщим видяното от предходния ден, ще имате възможност да вникнете в същността на различни иновативни практики и модели на организация и управление, ще усъвършенствате личностните си умения и ще участвате в работни групи с конкретна насоченост към проблеми, които индивидуално ви интересуват. И всичко това за да разберем как по-ефективно и по-бързо да дадем на своята организация тройна сила - да бъде предпочитан доставчик, да бъде предпочитан работодател и да бъде предпочитан обект за инвестиции.

 
Заповядайте и бъдете част от тази обмяна на практически опит! Допълнителна информацияи ивъзможност за регистрация ще намерите на страницата на STOOS Network България