За нас

Защо?

Различни изследвания и статистики публикувани в последните години показват огромното развитие и нарастващото влияние, което имат блог-платформите и различните форуми. Пишейки и публикувайки статии и коментари, ние разбрахме, че въпреки успеха, който имахме като ползватели, оставахме изолирани. Самата структура на тези инструменти за комуникация ни поставяше в пасивна позиция. Екипът на HR cafe Bulgaria, реши да направи нещо различно, да създаде платформа, в която всеки читател да бъде активен участник, да публикува, коментира и дискутира заедно и наравно с всички ползватели на блог-платформата HR cafe Bulgaria.


Какво се случва тук?

Най-естественият и бърз начин за интелектуално развитие на индивида е обмяната на информация. Знанията се натрупват много бързо, когато си част от професионална група. Блогът е идеален иструмент за самоусъвършенстване чрез комуникация с колеги и приятели за постигане на консенсус в спор с експерти и доказани професионалисти. Нашата цел е да Ви накараме да забравите забързаното ежедневие и да се почуствате „свободни” в тази среда на съмишленици, да спорите с колеги, да дискутирате активно интересни статии и анализи, да учите другите и себе си как да бъдем по-добри професиналисти и Хора.
 


Заедно с кого?

Заедно с Вас, разбира се! Екипът ни с удоволствие и уважение към всички участници и читатели на блога, списва и редактира съдържанието му, опирайки се както на собствени знания и умения, придобити в работата ни с хора, така и на подкрепата на партньори и приятели, експерти и професионалисти от различни области на науката и бизнеса в България.


Как?

Съдържанието на този блог се опира на два основни принципа – професионална етика и изразяване на собствено мнение в публикуваните материали. Добри или лоши, полезни или безинтересни, това определяте Вие. Участвайте активно, коментирайте, изпратете ни Вашето мнение, оценявайте интересните статии и интервюта. Ние сме любопитни и отворени към Вашите предложения и идеи, помогнете ни да направим HR cafe място за обмяна на знания, идеи и добри практики. Регистрирайте се, за да коментирате статиите и да имате достъп до всички материали, качени на сайта, или станете експерти – публикувайте статии, седнете на „Горещия стол” и разкажете казуси от Вашия собствен опит като професионалисти (необходим е контакт с администратора – Cafepedia).


Къде?

Разделихме HR cafe на четири секции за удобство и ефективност:
    1.    Основната секция има четири раздела тематично ориентирани по следния начин – човешки ресурси, организационно развитие, работа-личен живот и коучинг-тренинг. Публикуват се авторски статии по темите на всеки раздел.
    2.    Секция „Горещ стол" – архив от видео интервюта, с професионалисти от всички сектори на икономиката и бизнеса в България.
    3.    В секцията „Експерти” на Вашите въпроси отговарят, както се подразбира, нашите експерти, всеки в своята област.
    4.    Секцията „Библиотека” съдържа професионална информация и материали, засягащи тематиката на този блог. Вие можете да сваляте и качвате статии, есета, анализи и т.н., ако сте регистриран потребител.

 

Това е накратко нашата идея. Забавлявайте се и участвайте активно!

Екипът на HR cafe Bulgaria